Gigi Becali rămâne în arest!

Share:

Tribunalul Constanţa a amânat marţi luarea unei decizii cu privire la contestaţia procurorilor DNA, referitoare la eliberarea condiţionată a lui Gigi Becali.

Tribunalul Constanţa a amânat pentru data de 3 aprilie luarea unei decizii în cazul lui Gigi Becali, relatează Romaniatv.net.

Gigi Becali a primit acceptul pentru eliberare condiţionată pe 6 martie, la Judecatoria Medgidia. Procurorii DNA au făcut recurs, iar Tribunalul Constanţa a amânat marţi luarea unei decizii.

Gigi Becali a ajuns în faţa instanţei imediat după ora 9:30.  Procurorul DNA venit de la Bucureşti a susţinut prima pledoarie în faţa judecătorilor. Acesta a susţinut că ultima lucrare a latifundiarului, „Becali şi Steaua”, nu este una ştiintifică, adică Gigi Becali nu a îndeplinit criteriile eliberării condiţionate. Procurorul DNA mai susţine că Gigi Becali nu a îndeplinit nici obligaţiile de muncă din fişa postului în perioada în care a lucrat la Academia Hagi.

Gigi Becali a fost condamnat în mai 2013 la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar în timpul în care a stat după gratii a scris două cărţi şi a muncit la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi, acestea fiind şi argumentele în favoarea eliberării sale condiţionate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.