Află ce boli poţi preveni şi trata dacă bei apă din căni de cupru!

Share:

Apa hidratează organismul, reglează temperatura corpului, ajută la eliminarea toxinelor din corp și are grijă de țesuturile pielii, însă beneficiile ei nu se opresc aici. Dacă este depozitată în recipiente din cupru, apa are efecte nebănuite asupra sănătății.

În medicina Ayurvedică, apa consumată din căni de cupru are mult mai multe efecte pozitive asupra corpului, decât dacă ar fi depozitată în sticle de plastic sau în recipiente de sticlă. „Dacă țineți apa în recipiente din cupru, de preferat întreaga noapte sau cel puțin patru ore, apa ia din proprietățile cuprului, care sunt extrem de benefice pentru organism”, afirmă Sadhguru, un specialist ayurvedic.

Ajută sistemul digestiv

Cuprul are proprietăți de stimulare a sistemului digestiv atât în digestia alimentelor, cât și în eliminarea toxinelor de la nivelul intestinelor prin defecație. De asemenea, apa care este depozitată în recipiente din cupru distruge bacteriile „rele” de la nivelul intestinelor și reduce inflamațiile, prevenind astfel apariția gastritei, a indigestiilor și a infecțiilor de la nivelul stomacului. Apa consumată din căni de cupru stimulează și buna funcționare a rinichilor și a ficatului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.