Încă o crimă șocantă în Olt

O femeie din judeţul Olt a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, chiar în faţa copiilor. Bărbatul a fost reţinut şi riscă ani grei de închisoare.

Încă o crimă odioasă s-a produs în judeţul Olt, după ce la finalul săptămânii trecute un tată şi-a spânzurat cele două fiice pentru a se răzbuna pe soţia care îl părăsise. Acum, la Parscoveni, un bărbat şi-a ucis nevasta, cu care era căsătorit de 11 ani şi cu care avea doi băieţi, pentru că aceasta ceruse divorţul.

Întrebat de ce a ucis-o, bărbatul a spus printre lacrimi: „Pentru că a plecat şi nu mi-a spus unde. Regret foarte tare pentru că am iubit-o foarte mult şi din cauza asta am ajuns aici”.

În ultimele luni, relaţia celor doi soţi nu mai mergea. Femeia ceruse divorţul iar bărbatul era extrem de gelos şi supecta că la mijloc se află un alt bărbat. Într-un acces de furie, şi-a înjunghiat soţia chiar în faţa copiilor, de 9, respectiv 11 ani.”Mi-a zis «mami, i-am cerut divortul si nu vrea sa mi-l dea, mi-a zis ca ma omoara». O teroriza, i-a zis ca o omoara dar nu-i acorda divortul. Pe mine m-au sunat sa vin ca a omorat-o. Au gasit cutitul, are sabie adusa din Anglia”, a povestit mama femeii, sfârşită de durere.

Fratele victimei a povestit că femeia a fost omorata in fata copiilor: „Varul meu a gasit copiii aici plangand si trageau de tatatal lui”.

Bărbatul de 41 de ani este acum reţinut. El şi-a recunoscut fapta şi va fi cercetat pentru omor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.