„Postacul” Băsescu îi dă replica lui Iohannis

0

Traian Băsescu a răspuns acid la declaraţia lui Klaus Iohannis, că fostul preşedinte „este foarte vocal şi postac”. Băsescu nu s-a mulţumit însă să afirme despre actualul şef al statului că nimeni nu-l întrece în „Românica” la activitate pe Facebook, ci i-a numărat acestuia postările, invitându-l să tragă şi o concluzie.

Băsescu se războieşte pe Facebook cu actualul preşedinte, Klaus Iohannis. La câteva zeci de minute după ce Iohannis spunea despre Băsescu că „îi prieşte pensia” şi este „foarte vocal şi postac”, fostul şef al statului a intervenit telefonic într-o emisiune tv, spunând „Dumnezeu să mă ierte, dacă cineva îl întrece pe Iohannis la postat în Românica (…) nu ştiu cine e campionul„.

La scurt timp după această intervenţie, Traian Băsescu şi-a argumentat afirmaţiile, arătând pe Facebook rezultatul numărătorii paralele a postărilor, pe această reţea de socializare. „Diferenţa de la vorbă la faptă la postaci. Din 21.12.2014 Klaus Iohannis a postat 103 mesaje în 100 zile. Din 21.12.2014 eu am postat 31 mesaje, tot in 100 zile. Zi Iohannis, care din noi doi este mai… postac?”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.