Noul HTC One M9, lansat joi în România

0

HTC anunță astăzi lansarea în România a noului  smartphone  HTC One M9, definiția  frumuseţii  şi eleganţei  clasice și fără vârstă care combină perfect  stilul  cu înalta performanţă.

Vârful de gamă al anului 2015 poate fi comandat începând cu 31 martie, prin partenerii locali, și va ajunge în magazine din 3 aprilie, în două variante de culoare: bicolor, combinând argintiu și auriu rosé(Gold on Silver), precum și Gunmetal grey. Mihai Nodea, Regional Manager, HTC România, Ungaria și Moldova: “HTC One M9, succesorul modelului One (M8) recunoscut cu numeroase premii  la  nivel  internațional,  se remarcă prin designul  de excepție,performanțele impresionante și experiența mobilă inegalabilă. Ne bucurăm să aducem noul vârf de gamăHTC în România într-un timp atât de scurt de la momentul lansării la nivel global și suntem încrezători că va fi cel puțin la fel de apreciat ca predecesorul său”.

Noul  HTC  One  M9  impresionează  prin  performanțele  excepționale  și  prin  designul  spectaculos  şireprezentativ, rezultatul a trei ani de excelenţă care combină tot ce e mai bun din modelele premiate HTCOne M7 şi HTC One M8. Dotat cu procesor Qualcomm® Snapdragon™ 810 octa-core pe 64 de biți, cu cea mai recentă versiune a sistemului  de operare Android, 5.0 Lollipop, și cu versiunea cea mai evoluată a interfeței HTC Sense™, ajunsă la versiunea 7.0, smartphone-ul asigură o experiență de utilizare unică, iar marginile distincte din metal completate perfect de curbe elegante conferă noului HTC One M9 aspect de bijuterie ultra-performantă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.