Liberalii caută cei mai buni candidați pentru alegerile locale

Share:

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, la Zalău, că prioritatea partidului pentru perioada următoare este identificarea candidaților pentru alegerile locale din 2016, unul din principalele criterii de selecție fiind lipsa acuzațiilor de corupție.

Alina Gorgiu a fost prezentă joi, alături de Vasile Blaga, la Zalău, la Consiliul de coordonare județean al filialei Sălaj a PNL, eveniment la care au participat circa 400 de membri și simpatizanți ai partidului.

„Suntem la momentul la care va trebui în mod real să identificăm candidații pentru alegerile locale de anul viitor. Este cel mai important demers pe care PNL îl va face în intervalul următor și a reieșit din toate discuțiile cu cei prezenți în sală că electoratul și membrii noștri de partid se așteaptă ca viitorii candidați să îndeplinească câteva criterii și cel mai important a fost acela legat de integritate și de lipsa problemelor care țin de aspecte de corupție. (…) Pe lângă aceste criterii, va trebui să găsim oameni care sunt profesioniști, care stau bine ca notorietate în comunitatea dumneavoastră și, categoric, va trebui deschis partidul”, a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferință de presă organizată la finalul întâlnirii cu membrii de partid.

Co-președintele PNL a adăugat că a venit în Sălaj, județ în care care a finalizat fuziunea în toate organizațiile locale, pentru a da un semnal că, în ciuda discuțiilor din mass-media și a „preocupării” PSD pentru cât de bine se desfășoară fuziunea PNL cu PDL, aceasta „merge în parametri corecți”.

„Am vrut să dăm un semnal foarte clar că fuziunea nu se face doar pe hârtie, ci trebuie urmărită și monitorizată în teritoriu, iar atenția pentru acest proces complex și poate cel mai de anvergură proiect de la Revoluție încoace, și vorbesc de această fuziune a fostului PDL cu fostul PNL, este pe făgașul corect. (…) Vă spun astăzi de aici, iar mâine vom fi în Bihor — am fost și în alte județe — fuziunea merge în parametri corecți, așa cum prevede statutul PNL. Astăzi suntem într-o organizație care a finalizat fuziunea în toate localitățile. Nu este un titlu de glorie, nu este nici o laudă, ci este o realitate”, a mai afirmat Gorghiu

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.