Rovana Plumb pune tunurile pe Alina Gorghiu

Share:

Președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, susține că Alina Gorghiu, copreședintele PNL, lansează în continuare diversiuni, pentru a acoperi problemele din propriul partid.

„Din păcate, Alina Gorghiu continuă să lanseze diversiuni, pentru a acoperi diversele probleme pe care le au cei din noul PDL, cum este situația domnului Predoiu. După ce zilele trecute vorbea de anticipate, astăzi doamna Gorghiu a lansat o nouă diversiune, acuzând PSD, nefundamentat, ca de fiecare dată de altfel. Îi solicit doamnei Alina Gorghiu să înceteze cu aceste diversiuni”, a declarat Plumb, într-un comunicat remis sâmbătă Agerpres.

Social-democrata îi cere Alinei Gorghiu să spună dacă se delimitează de Cătălin Predoiu.”Dacă românii așteaptă acum un răspuns la o întrebare, acea întrebare este ce poziție are PNL față de problema finanțării campaniei de la Buzău, în 2008, acolo unde a candidat domnul Cătălin Predoiu. În condițiile în care domnul Predoiu mai este susținut ca propunere de premier, doamna Gorghiu și colegii săi trebuie să dea un răspuns la problema amintită. Dacă, în schimb, se delimitează de domnul Predoiu, să o spună acum. Aceasta este tema zilei”, a mai declarat Rovana Plumb.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.