Steaua, o nouă victorie cu Dinamo la rugby

0

CSA Steaua București a învins pe CS Dinamo București cu scorul de 26-13 (14-10), vineri, pe stadionul Ghencea, în eternul derby, disputat în etapa a doua a SuperLigii CEC Bank la rugby.

Gazdele au condus cu 14-0, în urma a două eseuri reușite de Alexandru Porojan și transformate de Dănuț Dumbravă, dar până la pauză Dinamo a replicat prin două eseuri, Holoia Feofaaki și Simi Kata, netransformate însă.

În a doua repriză, CSA Steaua s-a desprins prin alte două eseuri reușite de Mădălin Baraulea și Nemia Ranuku, dintre care unul transformat de același Dănuț Dumbravă. Dinamo a mai marcat doar dintr-o lovitură de pedeapsă, astfel că scorul final a fost 26-13. Steaua a obținut și punctul bonus, grație celor patru eseuri.

Antrenorul dinamovist Ștefan Demci s-a arătat supărat pe evoluția elevilor săi, comentând că a fost ”prea multă indisciplină”, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Cele două echipe au disputat în pre-sezon două meciuri amicale, ambele pe terenul Stelei și ambele câștigate de Dinamo, cu 28-12, respectiv 22-17.

În prima etapă, Steaua a fost învinsă în deplasare de Timișoara Saracens RCM-UVT, cu 30-28, iar Dinamo a întrecut acasă pe CS U Prodvinalco Cluj, cu 16-14.

Sâmbătă sunt programate celelalte două partide ale rundei a doua, CSM Olimpia București — U Cluj (Stadionul Național Arcul de Triumf, 13,00) și CSM Știința Baia Mare — Timișoara Saracens RCM-UVT (Arena Lascăr Ghineț, 11,00).

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.