Șocant: Un tânăr din Iași și-a anunțat sinuciderea pe Facebook!

Un tânăr de 27 de ani din Iaşi s-a spânzurat cu un cordon de fereastră după ce, în prealabil, şi-a anunţat decizia prin intermediul contului său de Facebook, scrie presa locală. Un prieten a sunat la 112 însă poliţiştii au ajuns la faţa locului prea târziu, tânărul fiind decedat. 

Tânărul Marian Chiraşcu lucra la o frizerie din oraş şi, potrivit postărilor de pe pagina sa de Facebook, era foarte apreciat de clienţi. Vineri seară, tânărul de 27 de ani a postat un mesaj pe Facebook în care şi-a anunţat sinuciderea, invocând problemele pe care le-ar fi avut cu jocurile de noroc.”Acestea îmi sunt ultimele cuvinte. Ştiu că doare, am fost prost nu am reuşit să renunţ la diavol. Jocurile m-au dus aici, mă voi duce alături de fratele meu. ADIO”, a postat Marian Chiraşcu pe Facebook.

La scurt timp după postarea acestui mesaj un prieten de-al său a sunat la 112. Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, Marian a fost găsit de agenţi spânzurat cu un cordon de fereastră.

„În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Urmează să fie efectuată necropsia pentru a se stabili cauza decesului. Cercetările continuă”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

A pierdut la păcănele

Poliţiştii şi un echipaj SMURD au ajuns la apartamentul acestuia şi l-au găsit pe băiat spânzurat. Medicii de la SMURD l-au resuscitat, dar nu au mai avut ce face şi au declarat decesul. “Poliţiştii au fost sesizaţi vineri la ora 23.55 despre faptul că un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost găsit spânzurat în apartamentul său. Corpul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar în cauză a fost deschis un dosar de moarte suspectă”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, cu puţin înainte de a se spânzura tânărul jucase o sumă mare de bani la păcănele, venise acasă, a vândut un obiect electrocasnic, apoi s-a întors la sala de jocuri pentru a recupera ceilalţi bani. Dar nu a avut noroc şi a pierdut şi suma de care făcuse rost. Potrivit unor apropiaţi ai băiatului, una dintre ipotezele sinuciderii tânărului a fost că a pierdut toţi banii la păcănele, deşi cu suma respectivă trebuia să îşi aducă fratele din Anglia, să-l înmormânteze. Acesta avea bani împrumutaţi de la cunoscuţi, inclusiv de la patronul frizeriei unde lucra, pentru a aduce corpul fratelui său din Anglia.

„Ştiu că fratele său se spânzurase în Anglia, în urmă cu o săptămână, după ce se despărţise de prietena sau soţia lui. Îi trebuiau vreo 5.000 de euro, din câte am înţeles. A luat 20.000 de lei de la patronul său, şi îi mai trebuiuau câteva sute de euro. A decis să meargă la păcănele să facă rost de ceilalţi bani, însă i-a pierdut. A mai cerut alţi 20.000 de lei de la patron şi i-a pierdut şi pe aceia la jocuri. Asta am auzit şi noi”, a spus unul dintre apropiaţii tânărului. Tot apropiaţii sinucigaşului au spus că acesta din urmă şi fratele său au crescut la orfelinate, iar de înmormântare se ocupă o rudă. În acest sens, prietenii şi cunoştinţele au organizat zilele trecute o chetă pentru înmormântarea băiatului. Fratele său din Anglia va fi incinerat în această ţară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.