Provident, premiată la Romanian Contact Center Awards 2015

0

Raluca Ileana, Team Leader în cadrul departamentului de relații cu clienții al Provident Financial România, a câștigat titlul de Cel Mai Bun Call Center Team Manager în cadrul Romanian Contact Center Awards 2015, singura competiție independentă din România care analizează și recunoaște calitatea serviciilor oferite clienților. Raluca Ileana este responsabilă de pregătirea, dezvoltarea și  performanțele unei echipe de Inbound din departamentul de Call Center al Provident Financial Romania, care gestionează anual peste 500.000 de apeluri.

“Satisfacția  clienților  și  crearea  unei  culturi  solide  de  customer  care  este  principala  noastră preocupare. De aceea, investim permanent în dezvoltarea echipei din Call Center și ne bucurăm să creăm o experiență personalizată pentru clienții noștri,  prin care adresăm fiecare nevoie în parte  și  răspundem  mereu  solicitărilor  cu  profesionalism,  pentru  a  depăși  mereu  așteptările clienților, dincolo de standardele industriei de Customer Service. Raluca are un rol semnificativ în construirea și menținerea acestei relații de încredere, pe termen lung, cu clienții noștri existenți și potențiali”,  a  declarat  Alina  Zaharia,  Head  of  Customer  Service  Center  în  cadrul  Provident Financial România.

Raluca Ileana face parte din echipa Provident  din  2008 și  este  responsabilă  de coordonarea activităților de recrutare, dezvoltare și motivare a echipei, precum și de performanțele acesteia. În plus, în toți acești ani, a urmărit oportunități pentru oamenii din echipă și i-a ajutat să promoveze, în așa fel încât colegii să ducă ceea ce au învățat la următorul nivel.

În 2013, pe lângă activitățile alături de echipa din București, Team Leader-ul s-a implicat activ și în extinderea operațiunilor Provident în Bulgaria, fiind responsabilă de implementarea infrastructurii și proceselor de call-center, precum și de recrutarea și pregătirea echipei locale din departamentul de relații  cu clienții, în colaborare cu echipele de resurse umane, vânzări și IT din România și Bulgaria.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.