Halep răspunde acuzelor lui Ilie Năstase

0

Simona Halep a fost criticată dur după ce a anunţat că nu va juca pentru România în meciul din Fed Cup cu Canada. Sportiva, nr. 3 WTA, a vorbit în premieră despre acest subiect.

Simona Halep a motivat decizia şi a precizat că reprezintă România la fiecare meci pe care îl joacă.”În primul rând, părerea mea este că eu joc zilnic pentru România, tot timpul când intru pe teren acolo scrie România, Halep. Cred că asta este mult mai important pentru mine, pentru țară, am jucat întotdeauna cu mare drag la Fed Cup, când am putut și cand s-a putut. Anul acesta este imposibil pentru că programul nu îmi permite, dacă jucam în altă parte, în Europa, mai aproape, mă duceam cu mult drag. Acum este imposibil să mă duc să schimb din nou fusul orar, și-așa sunt obosită, vin după o perioadă lungă în America, am venit acasă, să plec iar în Canada și să mă întorc este foarte, foarte greu”, a spus Simona Halep la Digi Sport.

Întrebată dacă a afectat-o atacul lui Ilie Năstase, Simona Halep a răspuns: „Nu știu dacă mă afectează sau nu, dar pe domnul Ilie Năstase îl respect, îi respect toate rezultatele pe care le-a avut, ceea ce a fost și ceea ce este. Nu îmi permit să comentez despre ceea ce spune dânsul, este opinia dumnealui și cum fiecare este liber să își spună părerea eu accept orice”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.