O femeie s-a spânzurat într-un bloc din Iași

0

O tânără, mamă a doi copii minori, şi-a pus capăt zilelor. „Nu sunt capabilă să îmi întreţin familia“, ar fi scris Iulia Crăciun într-un mesaj de adio. Vecinii spun că lucra la firma Xerox, soţul ei fiind profesor de matematică. Cei doi aveau doi copii: un băiat micuţ şi o fată de 10 ani.

O femeie în vârstă de 31 de ani şi-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă doi copii minori: o fetiţă de circa 10 ani şi un băieţel de aproape 3 anişori. Ea ar fi lăsat un bilet de adio, în care îşi explica gestul, menţionând că nu este capabilă să îşi întreţină familia. În acelaşi bilet, femeia spunea că, în ciuda gestului ei, îşi iubeşte copiii şi soţul.

Tragedia a avut loc ieri la amiază, când poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la unul din blocurile ANL din capătul cartierului Dacia, unde femeia a fost găsită în casă spânzurată de o ţeavă de la intrarea din apartament.

Iulia Crăciun, care locuia în blo­cul 4 ANL, la parter, a fost găsită moartă de medicii de la SMURD, care au resuscitat-o, dar care nu au putut la final decât să constate de­cesul.

Soţul femeii, profesor de ma­tematică la o unitate de învăţământ din Iaşi, nu se afla acasă când a avut loc nenorocirea. Nici vecini nu-şi explicau gestului femeii. „Ştiu că lucra la Xerox, şi atât. Soţul este profesor de matematică, probabil este şi el îngrozit de gestul soţiei. Aveau doi copii, unul de câţiva anişori şi un altul mai mare, parcă zece ani avea“, a spus un vecin.

Poliţiştii au precizat că au des­chis un dosar penal pentru moar­te suspectă, iar corpul victimei a fost transportat la Institutul de Me­dicină Legală pentru necropsie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.