Orban: Băsescu și-a pierdut complet mințile!

0

Ludovic Orban a declarat, luni, că Traian Băsescu „şi-a pierdut complet minţile” prin ultimele atacuri lansate în privinţa sistemului judiciar, spunând că de la „Udrea până la Băsescu nu e decât un mic pas”.

Orban a spus că Traian Băsescu se atacă pe el însuşi, prin ultimele critici privind Justiţia.”Băsescu şi-a pierdut complet minţile. Nu mai are niciun fel de noima in exprimarea publica. Şi acum din cauza ca Elena Udrea se afla in arest preventiv e in stare sa se razboiasca cu procurorii, cu judecatorii, cu CSM. S-ar putea sa caute mai degraba sa-si scape pielea”, a spus Udrea, potrivit Romaniatv.net.

Întrebat dacă şui Traian Băsescu îi este frică, liberalul a răspuns: „Sunt convins ca da. Dacă Udrea cedeaza psihic şi incepe sa vorbească… de la Udrea pana la Basescu nu e decat un pas mic.”

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a declarat, luni, că există o listă lungă de probleme pe care le are justiţia în momentul de faţă, arătând că sunt excese ale procurorilor, în privinţa arestărilor preventive şi că nu exclude” posibilitatea să se creeze condamnări nedrepte”.
„Lupta anticorupţie trebuie să continue, pentru că a erodat statul. Ce mi-aş dori acum este ca aceste instituţii să nu facă abuzuri, să nu intre într-un mod triumfalist de a aborda justiţia, de spectacol, făcut pe seama demnităţii oamenilor”, a declarat fostul preşedinte la B1 TV, arătând că există „o listă lungă de probleme pe care le are justiţia în momentul de faţă”.

Astfel, el a afirmat că sunt”nişte excese ale procurorilor cu arestările preventive”.

Potrivit lui Băsescu, ceea ce se întâmplă este „un tip de justiţie care se face sub o presiune formidabilă”, precizând că „prelungirea măsurii se face necinstit”.

„Denunţul a dobândit valoare de probă. Nu pentru astfel de justiţie am luptat. Nu am explicaţie de ce se întâmplă aşa, la câteva luni după ce am terminat mandatul”, a mai afirmat Băsescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.