Rednic le taie speranțele „lupilor galbeni”

Share:

Antrenorul Petrolului, Mircea Rednic, nu dă curs zvonurilor privind o eventuală preluare a clubului. Tehnicianul a dezvăluit că deocamdată nu a fost nicio persoană interesată cu adevărat să investească.

Situația ploieștenilor este extrem de gravă după reținerea patronului Dan Capră. Jucătorii sunt nedumeriți și mulți dintre ei vor să plece cât mai repede de la Ploiești, pentru a evita eventuale probleme financiare. Nici Rednic nu este foarte optimist în această privință, deși în mass-media au apărut informații că în curând clubul ar putea fi preluat de persoane potente financiar.„Nu știu, se tot vorbește, cineva care vrea să cumpere trebuie să facă un audit. Nu s-a făcut, înseamnă că doar s-a vorbit”, a spus antrenorul, la microfonul Look TV.

Deși nu se regăsesc, „lupii„ sunt convinși că se pot impune în Ghencea, în fața Stelei, o echipă care i-a eliminat recent din Cupa României și trece printr-o formă foarte bună. „Normal că pregătim jocul să câștigăm, ar fi o victorie importantă cu Steaua. Avem mulți absenți, o să fie foarte greu”, a mai spus Rednic.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.