Un polițist din Bistrița-Năsăud, băgat în spital de patru tineri!

0

Un poliţist din Bistriţa-Năsăud a fost snopit în bătaie de patru bărbați. Agentul a fost chemat să aplaneze un conflict stârnit de scandalagii, dar a sfârşit prin a fi victima lor.

Polițistul a fost chemat să intervină la un scandal izbucnic între patru romi din localitatea bistrițeană Poienile Zagrei. Un bărbat de 52 de ani a fost bătut de patru tineri, iar când a ajuns acasă, aceștia îi spărgeau geamurile de la locuință, potrivit citynews.ro. Neavând de ales, bărbatul a alertat autoritățile.

Agentul de poliţie a încercat să îi potolească pe cei patru agresori, însă a fost și el luat la pumni și picioare. Ulterior, a fost transportat la Spitalul Județean din Bistrița, cu traumatism cranio-cerebral și cu mai multe coaste rupte. De asemenea, suferise și o fractură de orbită, astfel că a fost trimis la Clinica de chirurgie maxilo-facială din Cluj-Napoca, unde va fi supus cel mai probabil unei intervenţii chirurgicale.

Cei patru agresori au fost identificați, însă poliția nu a luat deocamdată nicio măsură împotriva lor, fiind cercetați pentru ultraj.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.