Cafékultour – Săptămâna cafenelelor

A unsprezecea ediţie a evenimentului Cafékultour – săptămâna cafenelelor se va desfășura în perioada 20 – 26 aprilie 2015 și este organizată în parteneriat de către Centrul Cultural German şi Institutul Francez din Timişoara. Este întâlnirea anuală festivă a tinerei creații contemporane în cafenele, baruri, librării şi alte locuri din oraş destinate convivialităţii.

Cafékultour este dovada vie a dorinţei de a promova diversitatea culturilor, variatele forme de expresie şi de a pune în valoare tinerii creatori contemporani. Această serie de manifestări s-a născut în anul 2005 din lipsa spațiilor culturale alternative din oraş, motiv pentru care au fost stabilite barurile şi cafenelele ca loc de întâlnire cu publicul tânăr şi deschis faţă de noile forme de expresie culturală şi artistică. De atunci, săptămâna cafenelelor a devenit un pretext de întâlnire, indispensabilă vieţii culturale a publicului timişorean.

Şi în 2015 ne-am propus să cucerim definitiv inimile participanților la Cafékultour şi să oferim de-a lungul celor 7 zile un program cultural foarte variat, care promovează multiculturalitatea şi arta tânără în diferitele ei forme: muzică, teatru, magie, film…

O săptămână culturală plasată sub semnul multiculturalității si al originalității, al diversității locurilor şi formelor de expresie artistică, o alternativă originală pentru difuzarea şi promovarea culturilor emergente în spațiul urban!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.