Rovana Plumb o atacă pe Gorghiu

0

Rovana Plumb, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, îi transmite copreşedintei PNL Alina Gorghiu că, ironizând reducerea TVA la toate produsele alimentare nu a făcut decât să sfideze un lucru important pentru românii de rând şi să dea dovadă de un cinism demn de pedeliştii din perioada „de glorie” a guvernării Emil Boc.

Rovana Plumb, ministrul Muncii, a apreciat că reacţiile negative venite dinspre PNL după anunţul privind reducerea TVA la produsele alimentare sunt o dovadă de frustrare.

„Doamna Alina Gorghiu s-a comportat exact precum un pedelist din perioada de glorie a guvernării Boc, cu ghilimelele de rigoare, vorbind astăzi în termeni ironici despre reducerea TVA. Doar pedeliști își mai permiteau astfel de ironii sfidătoare și glume de prost-gust față de lucrurile care chiar contau pentru români. Înțeleg frustrarea doamnei Gorghiu și a colegilor săi, frustrare generată de incapacitatea de a produce un proiect credibil, dar mi se pare inacceptabilă o astfel de atitudine cinică și sfidătoare într-o problemă care privește binele românilor. Reducerea TVA este o decizie serioasă, importantă pentru interesele economice ale țării și pentru situația socială, nu subiect de glume. Actuala guvernare este interesată de binele românilor, luând măsuri clare în acest sens, cum este și reducerea TVA la alimente. Noul PNL este interesat însă doar de scandal, fiind în totalitate contaminat de spiritul vechiului PDL”, a spus Rovana Plumb.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.