Boc spune că nu ştia nimic despre finanţarea PDL Bucureşti

Fostul lider al democrat-liberalilor, Emil Boc susţine că nu ştie nimic despre modul în care se finanţa filiala de Bucureşti a PDL, pe vremea când el era preşedintele partidului. 
 Boc  spune că nu verifica situaţia financiară a fiecărei organizaţii în parte. Anchetatorii spun că au date care arată că Udrea a finanţat campania electorală din 2012 cu bani din şpaga luată de la ministerul Turismului.

DNA a extins urmărirea penală împotriva Elenei Udrea pentru spălare de bani, a anunţat avocatul fostului ministru, Marius Striblea. Procurorii suspectează că, din banii primiţi mită în dosarul Gala Bute, Elena Udrea a dat o parte şi Partidului Democrat Liberal, pentru campania electorală de la alegerile locale din 2012.

Procurorii suspectează în mod bizar că banii din deja celebra geantă a lui Nastasia ar fi fost duşi în campania electorală din 2012, la alegerile locale şi că s-ar fi folosit de aceşti bani de organizaţia PDL Bucureşti. Este cel puţin bizar să acuzi pe cineva printr-o singură declaraţie, cum este a lui Nastasia, că ar fi luat o geantă cu bani în octombrie 2011 ca să finanţeze o campanie electorală în 2012. Doamna Udrea a dat o declaraţie în care a demontat toate aceste presupuneri. A fost extinsă urmărirea penală pentru spălare de bani şi s-a pus în mişcare acţiunea penală împotriva ei„, a declarat Marius Striblea, miercuri, după ce a fost prezent la DNA cu Elena Udrea timp de şase ore.

După încheierea audierilor, DNA a dat publicităţii un comunicat în care prezintă pe larg cele reţinute în sarcina Elenei Udrea şi a lui Tudor Breazu, urmărit şi el penal, tot pentru spălare de bani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.