Gigi Becali a mers de pe muntele Athos direct pe stadion

0

A anunţat cu surle şi trâmbiţe la eliberare că s-a lepădat de cele lumeşti şi că nu-l mai interesează fotbalul, însă în Joia Mare, Gigi Becali a mers pe stadion, informează B1 TV.

Latifundiarul din Pipera abia se întorsese de pe muntele Athos unde s-a rugat alături de călugări. După reculegere, pare că Războinicul Luminii a simţit nevoia de a sta în tribuna oficială pentru a urmări partida dintre Steaua şi Petrolul Ploieşti.

Ce-i drept, Becali s-a ţinut de cuvânt când a venit vorba de declaraţii. N-a vrut să stea de vorbă cu jurnaliştii. „Războinicul Luminii” a plecat la rugăciune pe muntele Athos imediat după ce judecătorii au admis eliberarea sa condiţionată. Chiar Gigi Becali a fost cel care a anunţat în faţa porţii penitenciarului Poarta Albă că se va reculege alături de călugări înainte de Paşte.

Latifundiarul din Pipera este recunoscut pentru pelerinajele pe care le făcea înainte ca magistraţii să decidă condamnările în cele trei dosare penale c are l-au trimis după gratii.

Cum s-a întors, Becali a poposit în tribunele Arenei Naţionale. Chiar dacă spunea că nu se va implica activ la echipa sa de suflet, Becali a mers în Joia Mare pe stadion pentru a umări partida dintre Steaua şi Petrolul Ploieşti.

A ocupat un scaun în loja Oficială alături de vărul său, Virgil, şi de căpitanul roş-albaştrilor, Cristi Tănase, cel care nu a putut evoluat pe teren din cauza unei accidentări.

Războinicul Luminii se pare că nu le-a purtat noroc jucătorilor săi. Steaua a fost învinsă de Petrolul Ploiești.

Becali a anunţat că va petrece Sărbătorile, alături de familie, la vila sa din Pipera.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.