Expoziția „IA – Semne și poveste”, la Mall Promenada

Share:

În perioada 11-26 aprilie, expoziția IA – semne și poveste se va putea vizita la Mall Promenada din București. Instalația – inspirată de structura Coloanei fără de sfârșit a lui Brâncuși – constituie baza de expunere creativă a peste 40 de ii din perioada interbelică, precum și a textelor curatoriale. 

Scenografia este semnată de artistul Giulian Dumitriu. Un album de fotografie cu imagini din România rurală a anilor 30 va putea fi răsfoit de cei pasionați de cultura noastră țărănească. Expoziția a fost prezentată în premieră în cadrul proiectului Zilele Culturale ale Băncii Naționale a României (noiembrie – decembrie 2014). Acum, ea va da startul unui nou proiect identitar, pe care urmează să îl dezvolt împreună cu Laura Călin, inițiatoarea V for Vintage.În perioada 11-26 aprilie, expoziția IA – semne și poveste se va putea vizita la Mall Promenada din București. Instalația – inspirată de structura Coloanei fără de sfârșit a lui Brâncuși – constituie baza de expunere creativă a peste 40 de ii din perioada interbelică, precum și a textelor curatoriale.

Un album de fotografie cu imagini din România rurală a anilor 30 va putea fi răsfoit de cei pasionați de cultura noastră țărănească. Expoziția a fost prezentată în premieră în cadrul proiectului Zilele Culturale ale Băncii Naționale a României (noiembrie – decembrie 2014). Acum, ea va da startul unui nou proiect identitar, pe care urmează să îl dezvolt împreună cu Laura Călin, inițiatoarea V for Vintage.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.