Nou consilier pe probleme de comunicare al preşedintelui ASF

Share:

Răzvan Voican ocupă funcția de consilier pe probleme de comunicare al președintelui ASF, Mișu Negrițoiu, începând cu data de 6 aprilie 2015, potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Răzvan Voican are o experiență de 14 ani în presa economică. În ultimul an, a contribuit la demararea proiectului privind înființarea Asociației Române a Exportatorilor (AREX), organizație în care a ocupat postul de director executiv, informează Agerpres.

Autoritatea de Supraveghere Financiară este instituția care autorizează, reglementează, supraveghează și controlează entitățile care activează pe piața financiară non-bancară din România.

ASF a fost înființată în 2013 prin preluarea și reorganizarea tuturor atribuțiilor și prerogativelor Comisiei Naționale a Valorilor Mobiliare (CNVM), Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) și Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), ASF contribuie la consolidarea unui cadru integrat de funcționare și supraveghere pe trei piețe care însumează peste zece milioane de participanți.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.