Oana Mizil nu se bucură de sărbătorile de Paști

Oana Mizil nu se bucură prea tare de Paşte. Acum 10 ani, fosta deputată a trăit cea mai mare dramă din viaţa ei, tot de Paşte, atunci când fratele ei, Răzvan, a murit într-un teribil accident de motocicletă, la vârsta de doar 26 de ani.

În primavara lui 2005, chiar a doua zi de  Paşte, Răzvan se întorcea de la Snagov, unde petrecuse alături de familie, iar în apropiere de Bucureşti, pe DN1, lângă Săftica, tânărul a pierdut controlul motocicletei, într-o curbă periculoasă, şi s-a izbit violent de un parapet, impactul fiind fatal.

Oana Mizil se întorcea şi ea de la Snagov, însă se afla cu caţiva kilometri înaintea fratelui ei, iar cineva a sunat-o, chiar de pe telefonul acestuia, pentru a-i transmite tragica veste a morţii lui Răzvan.

„M-a sunat cineva de pe telefonul lui Răzvan, chiar de la locul accidentului. Abia mă desparţisem de fratele meu. Ajunsesem de câteva minute în Bucureşt şi m-am întors imediat la locul accidentului”, declara Oana Mizil la scurt timp după moartea fratelui ei.

Răzvan Niculescu-Mizil era fiul mai mic al Lidiei, una dintre fiicele lui Paul Niculescu-Mizil. Unchiul lui, Serghei Mizil, a declarat în urmă cu mai mulţi ani că sărbătorile de Paşte nu sunt un motiv de bucurie pentru el, din cauza acestei tragedii.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.