Rapidul pierde cu Dinamo

Salvarea de la retrogradare devine tot mai mult o misiune imposibilă pentru Rapid București. Aseară, pe Național Arena, în derby-ul insolvenței, vișinii n-au văzut lumina în fața lui Dinamo și s-au adâncit în nisipul care duce spre matineu.

Meciul a început practic de la scorul de 1-0 pentru câinii roșii, care au beneficiat de autogolul marcat de Cșmojv, după o centrare de pe partea stângă a lui Marius Niculae, centrare care a trecut pe sub mâinile lui Bornescu. Era minutul doi și unii fani dinamoviști sperau la un scor fluviu. Numai că rapidiștii au dominat copios prima repriză au lovit și bara prin Daniel Niculae, după ce alb-roșii au făcut pasul înapoi. Numai că pe tabelă nu s-a văzut nimic și nici pauza nu a fost un sfetnic bun pentru Cristi Pustai și ai săi.

După aproape 20 de minute din partea a doua, câinii au majorat scorul și au liniștit definitiv meciul. Tandemul Cșmojv-Bornescu a mai gafat o dată, iar Gavrilă l-a executat pe portarul rapidist. Nervii s-au mutat apoi în tribune, acolo unde forțele de ordine au avut un pic de treabă, în timp ce pe teren rapidiștii nu au mai mișcat în front, iar câinii îi salvează scaunul lui Flavius Stoican și îl trimit probabil acasă, pe profesorul Pustai. Pentru Rapid, timpul începe să nu mai aibă răbdare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.