Mesaje cutremurătoare ale adolescentei care s-a sinucis!

0

O adolescentă de 17 ani, din localitatea vrânceană Tătăranu, care era crescută de către bunici întrucât mama sa este plecată în străinătate, iar tatăl său în Galaţi, s-a spânzurat, luni seară, în a doua zi de Paşte, cadavrul tinerei fiind găsit de către rude în podul casei.

Adolescenta în vârstă de 17 ani era elevă a Colegiului Tehnic Ion Mincu, din Focşani, fiind crescută de către bunici în condiţiile în care mama sa era plecată în străinătate, se pare în Italia, iar tatăl stă în Galaţi. Potrivit anchetatorilor, fata nu era cunoscută ca având probleme de sănătate, până în prezent nefiind stabilită o cauză care să poată explica gestul sinucigaş al acesteia. Totuşi, în ultimele sale postări pe Facebook, tânăra scria că se simte singură, iar mesajele dădeau impresia că ar suferi o decepţie în dragoste, relatează Romaniatv.net.

„Mulţi cred că iubirea e doar un joc de copii, puţini ştiu câţi oameni s-au sinucis din cauza unei despărţiri”, scria tânăra pe reţeaua de socializare. „Nu pot trata oamenii aşa cum mă tratează ei. Cineva m-a învăţat să nu fac rău altcuiva, indiferent cât de mult vreau asta. Trebuie doar să n-o fac, să trec peste şi să mă gândesc că o să le pară lor rău”, este un alt mesaj scris recent de adolescenta găsită spânzurată.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.