Mircea Rednic pune tunurile pe Geraldo Alves și Teixeira

Mircea Rednic a declarat după înfrângerea din meciul cu FC Viitorul, scor 1-2, că şi-a prelungit pentru încă un an contractul cu gruparea prahoveană şi a precizat că jucătorii Geraldo Alves şi Felipe Teixeira nu mai intră în planurile sale.

„Am făcut un meci bun, dar am început cu 0-1 în urma unei faze fixe. Am avut o primă repriză bună, am avut ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Lucrurile se vor îmbunătăţi pe viitor. Mi-am prelungit contractul pentru încă un an, iar viitorul Petrolului nu va fi în jurul lui Geraldo şi Teixeira. Ei nu mai intră în planurile mele, sunt preocupaţi doar să ia cartonaşe, să nu vândă castraveţi grădinarului. Vor trebui să-mi demonstreze că mă pot baza pe ei în sezonul viitor. Vestiarul nu se strică”, a spus Rednic la Digi Sport.

Echipa Petrolul Ploieşti a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de formaţia FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a XXVI-a a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Mitrea ’11 şi Manea ’67, în timp ce pentru gazde a înscris Vasilache, în minutul 89.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.