Șocant: A născut în maşină şi a dus copilul în pungă la spital!

0

O femeie din Constanţa a născut în a doua zi de Paşte în maşina proprietate personală, iar apoi a mers cu copilul în pungă la spital.

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Constanţa au avut o surpriză în a doua zi de Paşte. O femeie a venit în faţa lor cu un nou născut în pungă, după ce născuse în maşină, în drum spre spital. Medicii au intervenit de urgenţă, stabilizând atât lăuza, cât şi copilul, şi spun că este o minune că amândoi au scăpat cu viaţă, relatează Romaniatv.net.

Nou-născutul are o greutate de 2,8 kg, iar medicii spun că este o minune că au reușit să scape cu viață și să ajungă la spital.

Şeful Secţiei de Obstretică Ginecologie, prof.univ.dr. Vlad Iustin Tica, spune că acest caz i-a fost prezentat la raportul de gardă şi că nu este primul de acest gen.

Directorul Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, dr. Dănuţ Căpăţână, susţine că bebeluşul a ajuns la UPU cu hipotermie. „Bine că nu s-a exanguinat (pierdere masivă de sânge, n.r). Cordonul nefiind legat, putea să piardă tot sângele. Astăzi sunt bine, sub supraveghere medicală. Copilul are o greutate de 2.800 kg şi respiră spontan. Singurul semn de întrebare este dacă din punct de vedere neurologic nu a avut efecte hipotermia. Se poate întâmpla să apară modificări neurologice”, a declarat dr. Dănuţ Căpăţână, citat de Replica.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.