Percheziții la sediile a 19 instituții publice din Iași

0

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează miercuri percheziții în 21 de locații situate în municipiul Iași, din care 19 la sediul unei instituții publice, privind fapte comise în perioada 2013-2015.

„Procurorii DNA Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2013-2015. În cursul zilei de 15 aprilie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 21 locații situate în municipiul Iași, din care 19 la sediul unei instituții publice”, se arată într-un comunicat transmis miercuri Agerpres.

Perchezițiile DNA vizează Consiliul Județean Iași și faptele au legătură cu contracte de achiziții publice, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.