Plenul Camerei a luat act de demisia lui Marko Attila

0

Plenul Camerei Deputaților a luat act miercuri de demisia din Parlament a deputatului UDMR Marko Attila Gabor, iar hotărârea de vacantare a postului de deputat va fi supusă votului final.

Marko Attila Gabor a fost deputat de Covasna și și-a dat demisia începând cu data de 1 aprilie 2015.

El nu a fost prezent în plen atunci când s-a luat act de demisia sa. În urma acestei demisii, plenul Camerei Deputaților nu va mai dezbate și vota cererea DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive a lui Marko Attila.

Eugen Iordăchescu, avocatul lui Marko Attila, a spus că a comunicat cu acesta prin email.”Din ceea ce mi-a comunicat el, rezultă că nu are intenția deocamdată să se reîntoarcă în România”, a spus Eugen Iordăchescu, pentru Digi24. „Problema nu e ce l-am sfătuit eu, ci ce vrea să facă el. Indiferent ce sfaturi i-am dat eu, decizia îi apartine. Dacă el a decis deocamdată să rămână în Ungaria, asta e voința domniei sale. Ca orice alt cetățean al UE, fiecare e liber să stea unde își dorește. E dreptul la liberă mișcare, e dreptul fiecărui cetățean să se stabilească unde crede că îi e lui mai bine, el a așa a înțeles să procedeze”, a adăugat avocatul lui Marko Attila.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.