Tendințele în comerțul online

0

Tendințele în comerțul online, modalitățile de păstrare a celor mai buni clienți și elementele care duc la pierderea loialității clienților din mediul online reprezintă câteva dintre subiectele analizate, în zilele de 7 și 8 mai 2015, în cadrul conferinței de profil TeCOMM București.

‘Succesul unei afaceri online vine din vizibilitatea pe care o are pentru comunitatea respectivă. Confruntându-ne cu motoare de căutare care elimină site-urile comerciale din topul rezultatelor pentru a le înlocui cu propriile servicii de advertising, menținerea statutului de competitor redutabil a devenit o adevărată provocare. Pentru jucătorii de pe piața comerțului electronic, stăpânirea unor bune practici pentru creșterea vânzărilor online și cunoașterea celor mai noi tehnici poate asigura și menține un loc mai înalt în topul concurenței’, susțin organizatorii evenimentului.

În cadrul ediției din București a conferinței de comerț electronic TeCOMM, Sergiu Drăgănuș și Răzvan Gavrilaș, vor prezenta care este cel mai important factor pentru a ajunge în rezultatele Google.

Potrivit organizatorilor, în cadrul TeCOMM vor avea loc alte două evenimente de profil, care oferă workshopuri de nișă: RoMagento și MarkDay.

În cadrul conferinței dedicate comerțului online TeCOMM, invitații (proprietari de magazine online sau specialiști în ecommerce) vor prezenta modele de succes, proiectele în care au fost implicați, vor explica ce tool-uri și date au folosit și mai ales vor vorbi despre elementele de care au ținut cont pentru a construi magazine online care au atins succesul.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.