Filme de Porumboiu și Muntean, la Festivalul de Film de la Cannes

0

„Comoara” de Corneliu Porumboiu și „Un etaj mai jos” de Radu Muntean vor fi prezentate în premieră mondială în secțiunea „Un Certain Regard” a Festivalului de Film de la Cannes (13-24 mai), au anunțat joi organizatorii, în cadrul unei conferințe de presă.

„Comoara” de Corneliu Porumboiu spune povestea a doi bărbați care trec printr-o mulțime de întâmplări surprinzătoare în încercarea lor de a descoperi o comoară. Din distribuție fac parte Toma Cuzin, Adrian Purcărescu și Corneliu Cozmei, informează Agerpres.

Filmul „Un etaj mai jos” este regizat de Radu Muntean după un scenariu pe care cineastul l-a scris alături de Alex Baciu și Răzvan Rădulescu. În distribuția filmului se regăsește actorul Teodor Corban.

„Un Certain Regard” este o secțiune a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, paralelă competiției oficiale, care prezintă filme ce redau o viziune specială a cineaștilor din lumea întreagă. Juriul secțiunii Un Certain Regard este prezidat anul acesta de actrița Isabella Rossellini.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.