Rețineri în cazul sirianului găsit mort într-o mașină

Răsturnare de situaţie în cazul sirianului găsit mort într-un geamantan, în portbagajul unei maşini. Soţia acestuia a fost reţinută, alături de amantul ei. Femeia, consilier la ministerul Muncii, declara zilele trecute, în faţa anchetatorilor, că nu şi-a mai văzut soţul din decembrie 2014, de când a fost dat de altfel şi dispărut.

Bărbatul fusese dat dispărut de concubina lui anul acesta, în ianuarie, deşi nu se mai ştia nimic despre el din 14 decembrie 2014. Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 53 de ani, locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari. El deţinea două societăţi comerciale care prestau servicii pentru lanţul hotelier Phoenicia.

Cadavrul acestuia a fost găsit, miercuri, într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, înscrisă pe firma Perla Majestic, care era parcată pe Şoseaua Pantelimon, vizavi de Secţia 9 de Poliţie. Poliţiştii au deschis portbagajul după ce au fost anunţaţi de nişte muncitori care lucrau în zonă şi care trebuiau să mute maşina că au simţit un miros puternic.

Trupul sirianului era într-o stare avansată de putrefacţie, dar nu fusese tranşat, ci aşezat în aşa fel încât să încapă în geantă, au relevat cercetările de la INML, potrivit unor surse apropiate anchetei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.