Sirianul găsit mort în portbagaj, ucis de soție și amantul acesteia!

0

Sirianul al cărui cadavru a fost găsit, pe 8 aprilie, în portbagajul unei maşini, pe Şoseaua Pantelimon, a fost ucis de propria soţie, Andreea Maria Pătraşcu, cu complicitatea amantului pe care aceasta îl avea de ceva vreme. Cei doi au recunoscut crima şi le-au povestit anchetatorilor planul diabolic pe care l-au pus la cale, după ce au fost reţinuţi ca suspecţi, informează România TV.

Cazul lui Haj Saleh Moustafa, bărbatul găsit mort, într-un geamantan ascuns în portbagajul unei maşini, chiar înainte de Paşte, a făcut înconjurul ţării. Anchetatorii au audiat mai multe persoane, iar în noaptea de miercuri spre joi i-au reţinut pe soţia sirianului, Andreea Maria Pătraşcu, consilier la Inspecţia Muncii, şi pe amantul acesteia, directorul unei firme de construcţii.

Cei doi au fost audiaţi de procurori şi au recunoscut, în cele din urmă că l-au ucis pe Haj Saleh Moustafa, astfel că acum este clar că este vorba despre o crimă cu premeditare.

Femeia i-a pus sirianului în mâncare o folie cu un somnifer foarte puternic şi foarte toxic, iar apoi, împreună cu amantul său, l-ar fi sufocat cu o pungă de plastic pe care i-au pus-o peste cap.

Detaliul privind folosirea unei pungi de plastic pentru a-l sufoca pe sirian nu se regăseşte, însă, în mărturiile amândurora.

Amantul soţiei sirianului le-a povestit anchetatorilor că el a fost cel care a pus cadavrul în gemanatan, l-a băgat în portbagaj şi l-a dus în locul unde a fost găsită maşina abandonată.

Procurorii intenţionează să facă şi o reconstituire a evenimentelor, înainte de a cere arestarea preventivă a celor doi.

Mobilul crimei – averea sirianului

 Motivul care i-a împins pe soţia sirianului mort şi pe amantul acesteia la o crimă atât de odioasă pare a fi averea. Andreea deja se afla în divorţ cu Haj Saleh Moustafa, dar femeia s-a gândit că astfel va rămâne doar cu o parte din avere, când, ca văduvă, putea rămâne stăpână pe tot.Foarte probabil ea a şi fost „creierul” operaţiunii, dat fiind faptul că amantul a fost primul care şi-a recunoscut vina, sperând că astfel va obţine o pedeapsă mai uşoară, dar şi aspectul că acesta din urmă avea, la rândul său, o situaţie materială bună, fiind om de afaceri şi director al unei firme de construcţii.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.