Viitorul lui Hagi riscă să piardă un meci la masa verde

0

Ceahlăul Piatra Neamţ a făcut sesizare la Comisia de Etică a FRF, împotriva grupării Viitorul Constanţa, şi solicită câştigarea la masa verde, cu scorul de 3-0, a partidei pierdută pe teren în faţa trupei lui Gică Hagi, cu scorul de 1-2.

Şefii de la Ceahlăul Piatra Neamţ susţin că doi dintre fotbaliştii lui Gică Hagi – Cristi Manea şi Răzvan Marin – nu au avut cărţile de identitate la ei, încălcând astfel un punct de regulament. „Vrem doar să se respecte regulamentele. Ei au intrat pe teren fără cărţile de identitate. Buletinele trebuie predate arbitrului înainte de începerea jocului. E greşeala arbitrului”, a declarat Viorel Mestecăneanu, preşedintele Ceahlăului, pentru ProSport.

De altfel, observatorul partidei recunoaşte că cei doi jucători nu au prezentat cărţile de identitate, aşa cum cere regulamentul, însă crede că plângerea celor de la Ceahlăul are şanse minime de reuşită. „Au semnalat că au fost folosiţi doi jucători fără buletine de identitate. Nu au fost prezentate aceste buletine la începutul jocului. Regulamentul e foarte încurcat, într-o parte spune că în competiţiile de juniori se legitimează cu buletin sau paşaport, iar în alt articol în toate competiţiile se legitimează cu buletinul.

Ei au făcut contestaţie pe faptul că Federaţia trebuie să sesizeze automat că cei doi juniori nu au prezentat buletinele de identitate. Nu au apucat să facă o contestaţie la începutul jocului, conform regulamentului, doar aşa se putea face. La sfârşit au zis că nu fac contestaţie, dar semnalizează la Comisia de Etică şi Disciplină că cei doi jucători nu au avut buletin. Nu cred că această acţiune are vreo valoare”, a declarat observatorul Constantin Ştefan.

Ceahlăul Piatra Neamţ solicită câştigarea meciului cu scorul de 3-0.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.