Teodorovici discută cu BM și FMI despre Codul Fiscal

Share:

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, conduce delegația României care discută la Washington, în perioada 16-19 aprilie 2015, cu reprezentanții Fondului Monetar Internațional, ai Băncii Mondiale, dar și cu cei ai agențiilor de rating, despre proiectul de lege privind Codul Fiscal.

Vizita oficială a delegației României are loc în cadrul Reuniunii de Primăvară a Băncii Mondiale și FMI.

Din delegație fac parte atât reprezentanți ai Ministerului Finanțelor Publice, cât și reprezentanți ai Băncii Naționale a României. Discuțiile se vor purta și pe marginea măsurilor prevăzute în proiectul de lege privind Codul Fiscal, a execuției bugetare, respectiv stadiului implementării angajamentelor convenite cu organismele financiare internaționale, se arată într-un comunicat al MFP, remis vineri Agerpres.

Ministrul Eugen Teodorovici, va avea, în cursul zilelor de 17 și 18 aprilie, o serie de întâlniri cu Andrea Schaechter, șeful misiunii FMI în România, cu Poul M. Thomsen, director al Departamentului European al FMI, cu István Székely, șeful misiunii Comisiei Europene pentru România, dar și cu alți oficiali ai organizațiilor financiare internaționale, inclusiv cu reprezentanți ai Băncii Mondiale și ai Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.