Un medic și amanta sa au ajuns cu mașina în Lacul Plumbuita

0

O aventură romantică era să se transforme într-o tragedie, în noaptea de joi spre vineri, pentru doi amanţi. Este vorba despre un doctor însurat din Capitală şi o asistentă, care au parcat maşina pe malul Lacului Plumbuita, dar au uitat să tragă frâna de mână. Astfel, autoturismul, dar şi ocupanţii săi, au ajuns în câteva secunde la doi metri sub apă. Din fericire, protagoniştii aventurii au scăpat nevătămaţi, dar maşina de lux a suferit daune foarte mari.

Cei doi amanţi s-au retras de ochii lumii pe malul Lacului Plumbuita din sectorul doi. Doctorul, care era la volan, a parcat în pantă, exact pe malul apei, dar a uitat să tragă frâna de mână, potrivit România TV.

Am fost solicitaţi pentru un accident rutier. Au fost două victime de 40 de ani şi 41 de ani. Pacienţii aveau o uşoară stare de hipotermie, ambele persoane au refuzat tratamentul si transportul la spital. Pacienţii nu mai erau în apă când au sosit ajutoarele, au ieşit singuri. La momentul sosirii noastre erau deja pe mal„, a declarat medicul Biciuşcă Laurenţiu de la Spitalul Floreasca.

După ce s-au chinuit mai bine de o oră să scoată maşina la suprafaţă, pompierii au abandonat autoturismul în mijlocul lacului. Aceasta urmează să fie recuperată de proprietar.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.