Blaga susține că nu știe nimic despre „banii negri de la PDL”

Share:

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă, la Bistriţa, că nu a vorbit cu contabila PDL Bucureşti, care vineri a fost audiată de către procurorii anticorupţie, dar spune că aceasta va trebui să pună la dispoziţia anchetatorilor toate documentele care i se vor cere.

„Indiferent despre cine este vorba în această ţară, despre mine, despre dumneavoastră, despre contabila de la PDL, va trebui să meargă şi să răspundă solicitării magistraţilor. Nu am vorbit cu ea. Trebuie să-şi facă treaba şi să ducă, dacă procurorii solicită documente, înscrisuri, are obligaţia să o facă”, a spus Blaga, citat de Agerpres.

Întrebat dacă se aşteaptă să fie chemat la DNA pentru a da lămuriri în ceea ce priveşte finanţarea campaniilor electorale ale PDL, Vasile Blaga a răspuns că nu are nicio implicare, dar că, în cazul în care va fi chemat, se va prezenta „fără nicio problemă”.

Contabila PDL Bucureşti a fost audiată vineri de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul „Gala Bute”, în care a fost extinsă urmărirea penală împotriva Elenei Udrea pentru spălare de ban

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.