Marioara Zăvoranu, înmormântată cu scandal duminică seara!

0

Marioara Zăvoranu a avut parte la înmormântare mai mult de circ şi scandal, decât de omagii, lacrimi, flori şi lumânări. După ce fiica ei, Oana Zăvoranu, a decis în cele din urmă să o îngroape în cimitirul în care se voia înmormântată, funeraliile urmau să aibă loc duminică, dar, după scandalul iscat la Cimitirul Eternitatea, unde zeci de persoane au stat încă de dimineaţă la porţi şi au forţat intrarea. Drept urmare, Oana a stabilit ca înmormântarea să aibă loc marţi, însă după doar câteva ore s-a răzgândit din nou şi a chemat trei preoţi care să oficieze chiar duminică seara slujba de înmormântare.

Oana Zăvoranu şi-a înmormântat mama, pe Marioara Zăvoranu, în cimitirul Eternitatea, aşa cum şi-a dorit defuncta, relatează Romaniatv.net.

Oana Zăvoranu a ajuns la cimitir în jurul orei 18.00, însoţită de iubitul său, Alex, şi a fost huiduită de cei aflaţi la poartă. Vedeta TV s-a îmbrăţişat şi s-a pupat cu cei prezenți în faţa capelei, inclusiv cu bunica ei, pe care de dimineață nu o lăsa să intre în cimitir, și cu unchiul ei, Gigicu, cu care s-a tot certat pe averea Marioarei Zăvoranu.

În capelă, Oana Zăvoranu a vărsat lacrimi la căpătâiul mamei sale, pe care până nu demult o hulea şi o renega. La intrarea în cimitir, Oana Zăvoranu a fost protejată de mai multe persoane cu umbrele deschise, pentru a nu fi filmată şi fotografiată de reprezentanţii altor instituţii media în afara celei căreia i-a oferit exclusivitate pe drepturile de imagine de la funeralii.

Oana Zăvoranu s-a împăcat, la căpătâiul mamei, şi cu unchiul său, Gigicu, şi cu mama naturală a răposatei. Oana a mers cu greu la cripta în care a fost înmormântată mama sa, fiind susţinută chiar de unchiul său.

Oana Zăvoranu anunţase cu câteva ore înainte că amână înmormântarea pentru marţi, s-a declarat oripilată de lipsa de înţelegere a oamenilor care s-au bulucit duminică la cimitir, cu toate că a sperat că aceştia vor avea înţelegere faţă de familia îndoliată.

„Voi muta marti inmormantarea, astfel incat acei oameni nefericiti, saraci cu duhul, sa imi lase gardurile in pace, sa nu mai puna pe copaci, jandarmi, sa nu mai huiduie, să nu mai scuipe. Sunt numai injuraturi acolo, coloane de politie. Au confundat o inmormantare cu un stadion”, a spus Oana Zăvoranu, care a explicat că nu a dorit să permită accesul maselor la înmormântare pentru ca mama sa să rămână în amintire aşa cum a fost, nu cum arată în sicriu.

„E dreptul meu. Asa am crezut eu. In strainatate, inmormantarea e organizata intr-un cerc restrans. Acum este acolo un macel. Eu stiu cine a facut toata aceasta tiganie acolo si o voi spune intr-o zi. Stiu cine a incercat sa strice inmormantarea mamei mele si culmea, e vorba de un post care cica o iubea si o diviniza”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Vedeta TV a precizat că a dorit să impartaseasca doar „cu rudele apropiate, acelea putine, cu prieteni siniceri, nu cu unii prinsi cu tot felul de ceasuri, care vin sa faca tot felul de filmulete” momentul greu prin care trece după moartea Marioarei Zăvoranu. Oana Zăvoranu l-a atacat, astfel, pe Costin Mărculescu, care ar fi filmat pe ascuns sicriul mamei sale, în capela de la Cimitirul Eternitatea. „Nu pot sa spun decat «Ruşine! De 10 ori ruşine!». Imi spune vin sa fiu alaturi de tine, Costinelul (Costin Mărculescu, n.r.) vine in 20 minute sa fie alaturi de sora lui si este prins. Noroc ca am paza pusa… Si e prins cu un ceas de o televiziune concurenta. Ca el nu venise acolo sa fie alaturi de sora lui. El luase banii de la un post concurent TV, era ca un hot ce este. Inteleg ca nu are bani. Mai bine imi cerea, si il imprumutam. Eu am gandit acest trist eveniment din viata mea ca un moment pe care sa il traiesc langa cei pe care ii simt (…) Personal am sunat-o pe mama ei, daca se poate numi mama, ca tot ma acuzau ca sunt o haina si interzic bunicii mele sa vina. Pe aceasta femeie am vazut-o opt minute in viata mea, a lasat-o pe mama mea in tren. Poate fi bunica, daca nu a putut fi nici mama? Am zis să vină şi Gigi (fratele vitreg al Marioarei Zăvoranu, n.r.) (…) Nu am niciun drept sa neg sau sa interzic prezenta unor persoane pe care mama mea, din motive numai de ea cunoscute, in naivitatea ei, le-a iubit”, a punctat Oana Zăvoranu.

Funeraliile Marioarei Zăvoranu sunt marcate, la fel ca ultimii ani din viaţă, de scandal. Mama naturală a Marioarei Zăvoranu, dar şi alte rude au fost ţinute la poarta cimitirului de oamenii de pază, la ordinul Oanei Zăvoranu, care a ales „pe sprânceană” persoanele cărora le-a permis accesul la înmormântare.

Bătrâna de 88 de ani a vărsat lacrimi amare la poarta cimitirului, de unde nu s-a dat dusă până când nu i s-a dat, până la urmă, voie să îşi ia rămas bun de la cea căreia i-a dat viaţă.

Angelina Raiciu, mama Marioarei Zăvoranu, a fost în mod evident tulburată de imaginea fiicei sale în sicriu. Cu lacrimile şiroaie pe obrajii ridaţi de ani, bunica Oanei Zăvoranu şi-a mângâiat şi jelit fiica minute în şir.

Despre Anghelina Raiciu s-a spus că ar fi abandonat-o în tren pe fiica sa. Cu toate acestea, femeia susţine că nu a lăsat-o în tren, ci a dat-o spre înfiere unchiului bărbatului cu care a făcut-o pe Mărioara.

De asemenea, zeci de persoane care, deşi nu au cunoscut-o personal pe Marioara Zăvoranu au mers la cimitir cu flori şi lumânări, au plecat pentru că nu li s-a permis accesul în capelă; printre ele s-a numărat şi o mătuşă a Oanei Zăvoranu, care a criticat-o în termeni duri pe vedetă pentru felul în care a gestionat lucrurile.

Scene şocante au avut loc în cimitir. Zeci de oameni au intrat cu forţa în cimitir, bodyguarzii de la intrare fiind nevoiţi să folosescă spray paralizant. La faţa locului a sosit şi poliţia, care se pare că s-a autosesizat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.