Polisano, excelența în medicină (I)

0

Grupul Polisano este primul grup complet integrat în domeniul medical din România ce oferă servicii şi soluţii medicale unui număr de peste două milioane de clienţi (retail și privat), cu o experiență în domeniu de mai bine de 20 ani.

În cei peste 20 de ani de activitate, succesul Clinicii Polisano a fost demonstrat continuu prin calitatea ireproşabilă a serviciilor acordate de personalul medical precum şi prin tehnologia de ultimă generaţie cu care sunt dotate clinicile.

Polisano a jucat permanent rolul de deschizător de drumuri în domeniul serviciilor medicale private, cunoscând o permanentă dezvoltare, investiţiile realizate în decursul timpului regăsindu-se atât în cea mai modernă, performantă şi inovativă tehnologie medicală achiziţionată, cât şi în capitalul uman.

„Polisano este singurul spital privat din România care răspunde întregii patologii medicale, care acoperă toate cele 35 de specialităţi medi­cale. Este un spital care în ultimul an de zile a funcţionat la capacitate maximă, în condiţiile în care toate secţiile au devenit operative în ultimul an, un spital în care s-au făcut foarte multe premiere naţio­nale şi nu numai în domeniul medical”, spunea la sfârșitul lunii martie, av.dr. Remus Borza, preşedintele Grupului Polisano, în momentul inaugurării centrului de excelență în chirurgia aortică.
„Sperăm ca în scurt timp să dobândim acest statut şi pen­tru Secţia de Neurochirurgie coordonată de dr. Claudiu Matei. În atare condiţii, în momentul în care vom avea minim două secţii clinice, vom putea ca şi spitalul nostru să îl acredităm ca spital clinic, iar acest lucru va permite tuturor studenţilor la Medicină să vină să facă rezidenţiatul în spitalul nostru”, a mai spus Remus Borza.

Pe lângă reuşitele medi­cale, Spitalul European Poli­sano primeşte recunoaşterea comunităţii ştiinţifice interna­ţionale prin participarea în prezidiul congresului mondial CICE 2015, conferinţă renu­mită la nivel internaţional, dedicată progresului teoriei şi practicii educaţionale.

Spitale

Înfiinţat în anul 2013, Spi­talul European Polisano din Sibiu este cea mai recentă şi modernă investiţie în dome­niul medical din România, realizată prin prisma celor 20 de ani de experienţă şi activitate a grupului Polisano. Acesta face parte dintr-o structura integrată de centre de excelenţă în medicină şi reprezintă o noutate pe piaţa serviciilor medicale din Ro­mânia, atât prin dotarea de excepţie, cât şi prin cola­bo­rările stabilite în premieră cu universităţi de medicină de prestigiu din Austria, Franţa, Marea Britanie, Statele Unite şi Canada, dar şi prin acor­durile încheiate cu Univer­sitatea „Lucian Blaga” din Sibiu şi cu Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

Spitalul European Polisano face parte dintr-o structură integrată de centre de excelență în medicină la nivelul Europei, având la baza un singur criteriu, cel al calității ireproșabile a serviciilor medicale oferite. Nu doar cea mai completă gamă de investigații, tehnologie de ultima generație și medici supraspecializați, ci și pasiune către excelență în medicină, prin premiere în cadrul sistemului privat din România.

Adresa: Str. Izvorului nr. 1A, Sibiu; Telefon: 0269 23 44 86; Email: office@clinicapolisano.ro

Spitalul European Polisano, prin locația Constituției, a fost primul spital privat din România , excelența în serviciile medicale fiind dată de echipa de medici dedicați, experiența ți dotarea la standarde europene.

Adresa: Str. Constitutiei 24, Sibiu; Telefon: 0269.50.43.33; Email: office@clinicapolisano.ro

Policlinici

Clinicile Polisano acoperă o largă paletă de specialităţi şi investigaţii clinice şi paraclinice, oferind pacienţilor siguranţă şi încredere. Clinicile dispun de un sistem complet informatizat al programărilor, fişelor medicale şi rezultatelor, asigurând astfel întreg confortul necesar cât şi toată confidenţialitatea actului medical.

Clinica Polisano Constituției Sibiu

Experiența medicilor de aici garantează calitatea serviciilor medicale oferite, de mai bine de 20 ani fiind lideri regionali în domeniul sănătății, profesionalismul și responsabilitatea actului medical fiind valori ce sunt acordate fiecărui pacient în parte.

Clinica Polisano Izvorului Sibiului

Clinica Polisano Izvorului deține spații dedicate activității de ambulatoriu cu multiple facilitati medicale și tehnice, toate menite să satisfacă nevoile de sănătate ale pacienților noștri. Peste 35 specialități medicale, chirurgicale și conexe, sunt oferite într-un ambient familiar: consultanții, investigații, explorări funcționale, tratament, asistență și consiliere profilactică.

Clinica Polisano Plaza București

Clinica Polisano Plaza Bucuresti reprezintă cel de al doilea sediu deschis în București, fiind localizată în sectorul 6 al Capitalei, în imediata vecinătate a Centrului Comercial Plaza România.

Clinica Polisano Cuza-Vodă București

Clinica Polisano Cuza-Voda este situată în centrul Capitalei, în aceeaşi locaţie cu laboratorul propriu de analize. Aceasta oferă o abordare integrată a nevoilor pacienţilor, printr-o tehnologie medicală de ultimă generaţie şi medici dedicaţi. Punem accentul pe a preveni şi tocmai de aceea oferim planuri de sănătate individuale şi familiale, generice sau adaptate unui anumit stil de viaţă.

Laboratoare

Un diagnostic corect şi rapid îl reprezintă analizele de laborator, corectitudinea şi acurateţea acestora fiind garantate prin existenţa unor laboratoare proprii acreditate atât ISO, cât şi RENAR.

Cu o capacitate medie de 4.000 investigaţii zilnice, laboratorele Clinicii Polisano oferă pacienţilor numeroase analize medicale decontate prin Casele de Asigurări de Sănătate. În cadrul laboratoarelor se efectuează atât determinări de rutină precum şi investigaţii speciale cum ar fi: markeri osoşi, markeri tumorali, markeri endocrini, examinări histopatologice, de toxicologie, etc.

Recoltarea analizelor poate fi facută în oricare dintre sediile clinicii Polisano (Sibiu, Bucureşti şi Miercurea Ciuc), vizualizarea rezultatelor fiind disponibilă şi în varianta on-line.

Imagistică

Misiunea centrului de Radiologie si Imagistica este de a veni în întâmpinarea problemelor medicale prin cel mai rapid si corect diagnostic, neinvaziv și neiradiant. Centrul acoperă toate segmentele medicale (toată gama de examinări posibile: cardiace și vasculare, mamare, prostatice, abdominale, pelvine, cerebrale, ale coloanei vertebrale și toracice) , punând la dispoziția pacienților echipamente medicale de ultimă generație, unele singurele din domeniu medical românesc: RMN, CT, Angiograf, Mamograf, Camera Gamma, CBTC dentar, Aparate de radiografie, Ecografe.

Marca departamentului de imagistică o reprezintă unicitatea serviciilor medicale oferite de Clinica Polisano pe piața medicală locală, regională și cu posibilitate de adresare națională, un mediu calm, liniștitor, confortabil de efectuare a investigațiilor de înaltî performanță (CT, RMN, gamma camera) mai ales pentru cazurile în care pacientii sunt anxioși, precum și un personal medical cu largă experiență, cu înaltă calificare, dedicație, profesionalism și competență.

Echipa medicală şi tehnologia performantă a centrului, poziţionează Polisano pe primul loc în diagnosticul oricărei afecţiuni.

Maternitatea Polisano

În cadrul maternității Polisano există posibilitatea de a naște natural și în apa, durerea din timpul travaliului și nașterea fiind astfel mai usor de suportat. Maternitatea dispune și de două săli de operație prin cezariană dotate la cele mai înalte standarde.

Polisano oferă asistență medicală permanentă prin liniile de garda de obstetrica-ginecologie, neonatologie, ATI și laborator. De asemenea, în ambulatoriu de specialitate funcționează de asemenea, cabinete de tocografie, urgențe obstetricale, genetică medicală și dispensarizare de tip follow-up.

De altfel, medicii clinicii Polisano sunt alături de tine din momentul în care în sufletul tău se naște dorința de a avea un copil. Medicii de aici te sprijină pe tot parcursul sarcinii, trăind alături de tine emoția nașterii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.