Accident cumplit în Bihor

Accident teribil pe Drumul Naţional 19, între localitățile Valea lui Mihai și Tarcea. Un tânăr şofer din Polonia a murit după ce a ajuns cu autoturismul… în copac. Duminică dimineaţa, polonezul Marcin Bartoszewski a murit în urma unui accident teribil. Acesta nu a adaptat viteza, iar într-o curbă periculoasă a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit într-un pom.

„Accidentul a avut loc în afara localităţii Tarcea, duminică noaptea, la ora 00.50. Un bărbat de 23 de ani, din Polonia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, deosebit de periculoasă. Astfel, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un pom aflat pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare. În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului”, a afirmat Ioana Indrieş, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, pentru Vocea Transilvaniei.

Salvatorii ajunşi la faţa locului nu au mai avut ce face decât să constate decesul tânărului conducător.

„S-a întâmplat pe la 4 dimineaţă. Eram în trecere pe acolo imediat după ce s-a întâmplat, venind din Satu Mare. Poliţia tocmai lua declaraţii unor posibili martori. Am crezut că halucinez când am vazut maşina în pom… Incredibil”, a comentat Florin Pleşca la una dintre fotografii. Maşina cu care gonea şoferul era un Audi A6.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.