Copil de 7 ani, mort la 24 de ore de la internare

Share:

Un copil de 7 ani a murit la Spitalul din Curtea de Argeş, la 24 de ore după internare. Diagnosticul pus iniţial a fost de enterocolită. Părinţii acuză medicul de malpraxis şi au depus la Parchet o plângere penală.

Bogdan avea 7 ani şi abia intrase la şcoală. În urmă cu două zile, băieţelul din localitatea argeşeană Corbeni a fost dus de urgenţă la spitalul din Curtea de Argeş. Vărsa, avea dureri de burtă şi temperatură mare. Copilul a fost consultat şi internat cu diagnosticul de enterocolită. Fară a i se face analize însă, spun rudele. „Nu radiografie, nimic. Pur si simplu, printr-o palpare a abdomenului nu poţi să-ţi dai seama ce are”, a declarat mătuşa copilului.

Starea copilului s-a înrăutăţit, iar părinţii au cerut să fie transferat. Medicii au refuzat însă să-l mute, pe motiv că nu este un caz grav.”Daca ne dadea trimitere la spital, scapa copilul. A murit cu zile”, spune tatăl copilului.

Bogdan a murit în braţele mamei sale, pe patul de spital, în mai puţin de 24 de ore de la internare. Părinţii lui Bogdan spun că medicii l-au tratat pe copil cu indiferenţă şi nu i-au făcut analize pentru a stabili un diagnostic precis.

Parinţii băieţelului mort în spital au depus plângere penală împotriva medicului şi au făcut o sesizare şi la Colegiul Medicilor.

Citește și
1 Comentariu
  1. ipate spune

    Copilul a murit de o boala infectioasa numita Purpura Fulminans, forma frusta. Alta cauza posibila este endocardita infectioasa postpneumonica.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.