Lovitură grea pentru Steaua. Rusescu are fractură!

0

Steaua a pierdut meciul cu Oțelul și mai are un singur punct avans față de principala urmăritoare, ASA Târgu Mureș. Iar Gâlcă a suferit o altă lovitură: Raul Rusescu are fractură de os zigomatic și nu va evolua în următoarele meciuri.

În criză profundă de formă, trupa din Ghencea a mai suferit o pierdere importantă. În ultimele minute ale meciului de pe Arena Națională, Raul Rusescu a sărit la cap cu Miron și a fost lovit în față. În urma duelului aerian, atacantul s-a plâns de dureri. După meci, a fost supus unor investigații medicale amănunțite, iar medicii au stabilit diagnosticul: fractură de os zigomatic. Partida cu Oțelul a fost prima în care atacantul împrumutat de la Sevilla a jucat fără mască, după accidentarea provocată de mijlocașul lui ASA, Gabi Mureșan.

Osul zigomatic, numit și osul malar sau jugal, este un os pereche, de formă patrulateră, situat pe partea laterală și superioară a craniului facial, ca o punte între față și craniu. Formează proeminența pometelui obrazului, peretele lateral și planșeul orbitei și ia parte la formarea pereților fosei temporale și infratemporale și arcadei zigomatice.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.