Alina Bica, eliberată din peniteciar

Share:

Alina Bica, fostul procuror şef DIICOT, a fost eliberată, marţi, din Penitenciarul Târgşor şi va fi plasată în arest la domiciliu. Fosta şefă DIICOT a fost aşteptată la ieşirea din închisoare de soţul ei, dar şi de avocata Laura Voicu. 

Alina Bica a ieşit din Penitenciarul Târgşor marţi după-amiază, în jurul orei 18.30, după şase luni în care s-a aflat în arest preventiv pentru mai multe acuzaţii de corupţie, relatează Romaniatv.net.

Alina Bica a fost aşteptată la ieşirea din închisoare de soţul ei, dar şi de avocata Laura Voicu. Fostul procuror-şef DIICOT va fi plasat în arest la domiciliu, ca urmare a unei decizii a ICCJ, în dosarul ANRP 2. Hotărârea de marţi vine după ce o altă instanţă acceptase ca Alina Bica să fie judecată în stare de arest la domiciliu în dosarul ANRP 1.

„Nu a fost bine, dar am un singur mesaj. Aş dori doar să mulţumesc acelor puţini oameni care au avut şi nobleţea sufletească, şi profesionalismul necesar să îmi acorde prezumţia de nevinovăţie şi să nu vorbească tot soiul de lucruri necunoscute şi neadevărate la televizor. Pentru asta vreau să le mulţumesc. Mai departe, ne vedem în sala de judecată şi poate cineva o să mă audă şi pe mine. De vreme ce poţi să ieşi din puşcărie fără denunţuri şi să pleci capul când nu ai făcut lucruri, eu chiar am încredere în sistemul de justiţie. Eu am rămas plăcut surprinsă de ce am găsit aici, din perspectiva modului de organizare al penitenciarului, regulile care sunt înăuntru, profesionalismul oamenilor de aici. Acum nu doresc nimănui să vină să vadă că ceea ce spun e adevărat. Nu am ce să-mi reproşez. Sunt o femeie de succes în continuare”, a declarat Alina Bica, la ieşirea din penitenciar.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.