Bogdan Stelea vrea să antreneze Steaua

0

Gigi Becali nu ar trebui să caute foarte mult dacă ar decide să-l înlocuiască pe Costel Gâlcă. Există foarte mulți antrenori care-și doresc postul la cea mai tittrată echipă din România. Bogdan Stelea este primul care anunță răspicat că vrea în Ghencea.

Bogdan Stelea, fost portar al echipei naționale, component al „Generației De Aur”, are cont de Facebook și a început să discute cu microbiștii. Printre primele postări ale lui „Arnold” a fost una în care își provoca fanii să-i adreseze întrebări. Una dintre ele a fost legată de o eventuală viitoare colaborare cu Gigi Becali la Steaua. Stelea a fost tranșant.

„Mi-ar plăcea să antrenez Steaua, am mare respect pentru tot ce înseamnă această echipă, dar nu cred că m-aș înțelege cu Gigi Becali”. Ajuns la 47 de ani, Stelea le-a antrenat în Liga I doar pe Astra și Viitorul. A postat un comentariu și pentru antrenorii care au în gând să antreneze gruparea patronată de Ioan Niculae: „Cine se duce la Astra trebuie să fie pregătit de o posibilă execuție rapidă!”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.