Schimb de replici între Grigoraș și Edi Iordănescu

0

Fiul selecționerului României, Edward Iordănescu, l-a „înțepat” puțin pe fostul antrenor al Pandurilor, Petre Grigoraș, după meciul pierdut cu Universitatea Cluj. „Grig” i-a răspuns că deocamdată este doar un „pionier” și ar trebui să aibă mai multă decență.

Edi Iordănescu este contestat la Târgu Jiu, iar acest lucru i-a picat prost. După eșecul de pe teren propriu cu „U” Cluj, fanii i-au cerut demisia, iar după meci Iordănescu jr. s-a dezlănțuit. A considerat că reacția este deplasată, deoarece el a reușit lucruri mai importante decât predecesorul său.

„Nu știu de ce suntem contestați. Eu când am venit aici, echipa era pe locul 12, nu trăgea la titlu. Nu înțeleg de unde e supărarea, eu am obținut mai multe victorii decât în tur. Am realizat deja o mare performanță: calificarea în finala Cupei Ligii”, a spus acesta.

Declarația, ofensatoare pentru fostul tehnician al gorjenilor, Petre Grigoraș, nu a rămas neobservată. Cel care avea perioade excelente pe banca Pandurilor și era supranumit „cel mai tare din oraș” i-a răspuns mai tânărului său omolog.

„Mă așteptam la mai multă decență din partea lui Edward. Chiar dacă nu mi-a rostit numele, nu e frumos ce face. Dacă tot compară rezultatele, să compare și loturile! Eu nu-i aveam pe Eric, pe Pintilii, pe Cordoș, plus că rămăsesem fără stoperi. Da, a calificat echipa în finala Cupei Ligii, dar în semifinale cine a dus-o? Sigur că nu mă compar cu el, dar nici n-am cum. Eu am sute de meciuri ca «principal» în prima divizie, el e încă «șoim al patriei», hai «pionier»!”, a spus Petre Grigoraș, conform gsp.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.