Un român din Italia îi trimite lui Tăriceanu mici și bere

Share:

După ce zilele trecute, fostul premier al României, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat la un post de televiziune că votanţii din Diaspora şi-au vândut votul pe un mic şi o bere, un imigrant român din Italia îi trimite politicianului, cadou, o caserolă de mici şi un bax de bere.

Un român din Italia vrea să îi trimită fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, cadou, o caserolă de mici şi un bax de bere. Vasile M.,  de 46 de ani, este din Ţăndărei şi lucrează în domeniul construcţiilor de peste 15 ani. Spune că s-a simţit jignit profund de declaraţia lui Tăriceanu.”Să nu creadă nici dânsul, nici alţii, că nu ne interesează ţara noastră. Mulţi dintre noi avem copiii acolo, iar declaraţia făcută nu este nici măcar o glumă proastă. Dacă stăm aici, nu este pentru că am fugit din România. Banii noştri merg în ţară. Oricum, pentru a arăta că nu suntem aşa cum cred dânşii, eu îi voi trimite domnului Tăriceanu o caserolă de mici şi un bax de bere, ca să vadă că nu ne vindem aşa cum a insinuat dânsul”, spune Vasile Mihai pe o reţea de socializare.

Votul românilor din Diaspora a fost hotărâtor la alegerile de anul trecut, ca de altfel şi la cele de acum 5 ani. În aceste zile, la Bucureşti, se discută posibilitatea ca în afara graniţelor ţării să se poată vota electronic, pentru a se evita cozi interminabile si incidente precum cele din anii trecuţi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.