Accident cumplit în județul Sibiu. O persoană, rănită grav!

0

Neatenţia putea să-l coste viaţa pe un şofer din judeţul Sibiu. Omul a intrat în depăşire fără să se asigure şi a fost lovit violent de maşina condusă de un poliţist angajat deja în depăşire, informează România TV. Autoturismul a fost proiectat într-un copac, apoi s-a răsturnat în şanţ.

Şoferul de 56 de ani era singur în maşină şi se îndrepta spre Sibiu. Maşina bărbatului a fost lovită în plin şi aruncată într-un pom, după care s-a răsturnat. Omul a suferit răni foarte grave. „Pacientul este găsit comatos, un traumatism craniocerebral sever, este cu un Glasgow de şase, a fost protezat respirator”, a declarat Mirela Bădescu, medic SMURD.

Şoferul celeilalte maşini implicate în accident este poliţist. Omul era în timpul liber şi n-a apucat să evite autoturismul care i-a ieşit brusc în faţă. Colegii lui au stabilit că ofiţerul nu a avut nicio vină.”S-a angajat în depăşirea unui alt vehicul care circula în faţa sa în timp ce era depăşit de autoturismul Audi, care circula în aceeaşi direcţie de mers”, a precizat Ana Maria Popa, Poliţia Rutieră Sibiu.

Traficul a fost blocat mai bine de o oră în zona accidentului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.