Alarmant: Halep, amenințată cu moartea de un psihopat!

0

Un danez a făcut o obsesie pentru Simona Halep, de o jumătate de an el purtând un dialog imaginar cu cea mai bună jucătoare de tenis din România. Multe dintre mesajele sale sună ameninţător, iar în acest caz a fost alertată poliţia.

Jesper Andreassen avea o frecvenţă medie de 15 mesaje pe zi pentru Simona Halep, pe contul de Twitter, acesta declarându-şi iubirea faţă de româncă, urându-i succes la meciuri şi alintând-o cu apelativul de „Prinţesă”. Recent, el a citit în presa română că Simona Halep ar urma să se căsătorească cu Costa Sponte, ştire neconfirmată de sportivă, iar din acel moment iubirea lui s-a transformat în ură.

Potrivit prosport.ro, într-o jumătate de zi, miercuri, danezul postase deja 43 de mesaje, ultimul dintre ele sunând astfel: „Simona Halep, eu sunt persoana cea mai nepotrivită pe care să o insulţi. Învaţă. O să trimit vibraţii negative la Stuttgart”. Apoi două simboluri pentru avioane, plus două cuvinte: „Bye bye”.

„Simona Halep, mi-ai insultat inima”, „Eu nu susţin niciodată ţigani îndrăgostiţi”, „Simona Halep, astăzi TU m-ai pierdut. Cel mai mare fan nordic”, sunt mesajele cele mai „cuminţi” ale lui Jesper, după care acesta a devenit mai agresiv: „Când te p… pe un fan, starea ta mentală. Te retragi. Mimezi accidentarea”, „Simona Halep, TE temi de agenţia doping. Cunosc oameni acolo. Cariera ta se va termina. 4 ani minimum, maximum 6 ani. Insultă-mă”.

Apoi, danezul a trecut la ameninţări directe cu moartea: „Halep, acesta va fi un tiebreak fără sfârşit. Eşti capabilă să lupţi până la sfârşit? Eu sunt”. Sau „Simona, te-ai pus cu puşcaşul marin nepotrivit. Eu. Lipsită de loialitate. Insultătoare. Nu vei scăpa niciodată de mine. TE voi distruge 100%”. La final, un mesaj explicit: „Simona Halep – TU eşti o c**** fără inimă. Te distrug. Încearcă Iadul meu, vei muri”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.