Alina Bica nu-l primește pe Băsescu în vizită

Share:

Fosta şefă DIICOT Alina Bica nu îl primeşte acasă pe Traian Băsescu, potrivit România TV. Este decizia fostei şefe DIICOT, după ce fostul preşedinte a anunţat că ar vrea să o viziteze. 

Fosta şefă DIICOT spune că nu îl va primi pe Traian Băsescu dacă acesta va dori să vină la domiciliul său pentru a o vizita, potrivit România TV.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, marţi la B1Tv, că își dorește să discute cu fosta şefă a DIICOT Alina Bica, recent ieşită din Penitenciarul Târgşor. „M-aș bucura enorm dacă doamna Bica ar fi de acord să îi fac o vizită”, a spus Băsescu, completând că fosta şefă DIICOT „e un profesionist desăvârșit și un om care are o anume statură morală”.

Traian Băsescu a mai spus că nu crede că Bica, Georgescu şi Udrea au luat mită și că au fost oameni în care a crezut și pe care i-a girat. „Nu mă tem de nimic. Nici n-are cine mă șantaja și nici cine să mă pună la colț. Eu am fost comandat de navă, mi-am apărat și ospătarii de navă când îi prindeau cu contrabandă, dar când e vorba de șeful DIICOT, ANI, cum să nu cred în ei? Am crezut în ei, i-am girat. (…) Nu pot să cred că doamna Bica sau Georgescu au luat șpagă, cum nu pot să cred că în birou la Elena Udrea a ajuns o geantă cu 900.000 de euro (…) Dorința mea e acum este să vorbesc cu doamna Bica. Dacă nu are restricții, o voi vizita acasă, dacă e de acord domnia ei și soțul”, a completat Traian Băsescu.

Alina Bica, fostul procuror şef DIICOT, a fost eliberată, marţi, din Penitenciarul Târgşor şi va fi plasată în arest la domiciliu. Fosta şefă DIICOT a fost aşteptată la ieşirea din închisoare de soţul ei, dar şi de avocata Laura Voicu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.