Șpagă în servicii sexuale pentru fostul secretar de stat în MJ

Share:

Procurorii DNA l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Ovidiu Puţura, judecător suspendat la Tribunalul Bistriţa şi fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei, pentru dare de mită şi trafic de influenţă. Una din acuzațiile DNA este plata unor servicii sexuale, un costum de vânătoare şi suma de circa 30.000 de lei pentru a interveni la judecătorii din dosarul 10792/118/2010 aflat în apel la Curtea de Apel Constanţa şi în care Ţăranu Laurenţiu avea calitatea de inculpat, în vederea obţinerii unei hotărâri favorabile acestuia.

Potrivit procurorilor, în seara zilei de 18 mai 2014, Puţura a participat împreună cu Orlando Ioan şi Ţăranu Laurenţiu la o petrecere restrânsă organizată de acesta din urmă la un local de lux din Bucureşti.

Martorul Ţăranu Laurenţiu a suportat atât contravaloarea evenimentului cât şi plata pentru persoanele de sex feminin ce le-au asigurat companie. Din convorbirea din data de 20 mai 2014, ora 18.14:07 dintre inculpatul Puţura Ovidiu şi martorul Orlando Ioan rezultă că, în ziua respectivă Ţăranu Laurenţiu a venit la Bucureşti şi dorea o întrevedere cu inculpatul Ţăranu Laurenţiu, întrucât avea o nelămurire. Din convorbirea purtată între cei doi rezultă în mod cert că inculpatul Puţura Ovidiu participase la petrecerea organizată de Ţăranu Laurenţiu. Din convorbirea din data de 25mai 2014 rezultă că Ţăranu a suportat costurile aferente evenimentului din data de 18 mai 2014.

n această perioadă, mai exact noiembrie 2013 – primăvara anului 2014, cu Orlando Ioan şi Puţura Ovidiu am discutat şi problema dosarului meu în sensul că Puţura Ovidiu mă întreba în ce stadiu se află dosarul, iar când eu îi spuneam că nu pare a fi bine, Puţura Ovidiu îmi spunea să stau liniştit pentru că voi lua achitarea. În luna mai am achitat contravaloarea unui sejur de 4 zile pentru Puţura Ovidiu şi încă o persoană la hotel „Regina Marina” din Mamaia. Nu-mi amintesc la acest moment suma achitată dar cred că a fost 500 – 600 euro. În perioada 2013 – 2014 am achitat mai multe petreceri pentru Puţura Ovidiu ale căror costuri le-am suportat integral, inclusiv plata unor servicii sexuale prestate de anumite fete. Am avut mai multe întâlniri cu Puţura Ovidiu în Bucureşti, la hotel „Marriot” (restaurant Steak House, la hotelul restaurant de lângă clubul Loft, din zona Dorobanţi, al cărui nume nu mi-l amintesc şi la Orlando Ioan acasă, iar la toate aceste întâlniri Puţura Ovidiu m-a asigurat că-mi va obţine o soluţie favorabilă, respectiv achitarea”, scrie evz.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.