Ponta îi ia apărarea lui Tăriceanu în cazul Șova

Share:

Victor Ponta a criticat, vineri, demersul liderului PMP, Eugen Tomac, împotriva şefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în cazul Dan Şova. 

Sesizarea depusă de liderul PMP Eugen Tomac, în care reclamă modul în care a reacţionat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în urma votului Parlamentului în cazul lui Dan Şova, a fost trimisă de PICCJ la DNA, după ce Parchetul de pe lângă instanţa supremă şi-a declinat competenţa.

„E o prostie şi cred că şi cei de la opoziţie…  Nu cred ca ati vazut vreun jurist de la opozitie, ati vazut din astia care vorbesc la televizor. Juridic, lucrurile sunt foarte clare: presedintele Senatului nu e seful Senatului. Un lucru pe care il ştie orice gâgă care ajunge in Parlament si vorbeşte dupa aia la televizor, PNL-ist sau ce-o fi el…

La Guvern, eu sunt seful Guvernului, dar la Parlament e un organ colectiv si presedintele semnează in numele acelui organ. Restul sunt prostii politice.   Plângerea e făcută de dl Tomac. Dl Tomac pe care l-am prins noi, acum 3 ani ani, cum deturna bani publici. E in cercetari, sigur, Justitia se va pronunta. În afara de plangeri penale si catuse, un lucru bun au zis si ei vreodata? Să ne dea o idee buna şi o sa o facem”, a declarat Victor Ponta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.